sobota 11. apríla 2015

Kameň ochrany

Labradorit je tajomný kameň, svojim vzhľadom pripomínajúci polárnu žiaru. Je to vysoko mystický a ochranný kameň, ktorý vnáša svetlo do života.

Uvádza do súladu fyzickú a éterickú sféru tela a obe prepojuje s duchovným cieľom, ku ktorému smerujú. Zvyšuje úroveň dosiahnutého vedomia a uzemňuje duchovnú energiu do nižšieho fyzického tela. Kryštál podporuje rozvoj intuície a duševných darov vrátane umenia „správneho načasovania“. Vynáša z podvedomia na povrch rôzne posolstvá a umožňuje ich pochopenie.

Odstraňuje negatívne energie útočiace na auru, odráža od nás neželané energie a preto sa mu hovorí "energetický štít". Vytvára bariéry proti výronom negatívnej energie počas liečby. Potláča strach, neistotu, zvyšky starých sklamaní z minulých životov.

Tento kamienok tiež posilňuje vieru v samého seba, ukľudňuje príliš aktívnu myseľ, rozbíja ilúzie a preniká ku koreňom myslenia, vyvoláva potlačované spomienky na minulosť, prináša silu a vytrvalosť, je kameňom premeny.

Z liečebných schopností má schopnosť liečiť poruchy očí a mozgu, prináša úľavu od stresu a reguluje metabolizmus. Uzdravuje prechladnutie, dnu a reumatizmus. Upravuje rovnováhu hormónov a uľavuje od menštruačného napätia. Znižuje krvný tlak. Labradorit sa dá použiť pri rádionickom liečení a hľadaní príčin nerovnováhy.

Zvyšuje tiež trpezlivosť a schopnosť počkať na správny okamih. Labradorit pomáha s trávením a metabolizmom. Posilňuje imunitný systém a vyjasňuje zrak.

Pomáha nám udržať predsavzatie, napríklad pri chudnutí alebo keď prestávame fajčiť.


Zo znamení sa spája so Strelcom, Škorpiónom a Levom, ale výborne pomáha všetkým znameniam. Má projektívnu energiu a obvykle sa spája s ustupujúcim mesiacom, čo zlepšuje našu schopnosť porozumieť iným ľuďom. V numerológii sa mu priraďujú čísla 6 a 7.

Náleziská: Madagaskar, Laponsko, Fínsko, Južná India

Očista:  pod prúdom vlažnej vody, nabíjanie počas splnu alebo na kryštáli


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára